• Українська
  • English (UK)
  • Вітаємо!
  • Розділи
    • Проблемні статті
    • Механізми інтоксикацій. Оригінальні дослідження
    • Огляди
    • Харчова безпека
    • Токсикологія пестицидів
    • Токсикологія наноструктур
    • Екологічна токсикологія
    • Промислова токсикологія
    • Токсикологія надзвичайних ситуацій
    • Токсикологія лікарських препаратів
    • Токсикологія засобів лікувальної косметики
    • Клинічна токсикологія
    • Регламентуюча токсикологія
    • Лікування інтоксикацій
    • Проблеми токсикології в роботах зарубіжних колег
    • Методи токсикологічних та токсиколого-гігієнічних досліджень
    • Методи аналізу
    • Дискусії
    • Листи до Редакції
    • Нормативні документи
    • Нові видання
    • Молодим токсикологам, а також зацікавленому читачеві
    • Від Редакції
    • Хроніка
  • Тези
    • Матеріали ІІІ з'їзду токсикологів України, 18–19.12.2011
      • Профілактична, регуляторна та експериментальна токсикологія
      • Проблеми токсикології лікарських засобів та клинічної токсикології
      • Токсикологічні властивості полімерних матеріалів у середовищі життєдіяльності людини
      • Токсикол. питання безпеки харчових продуктів та середовища життєдіяльності людини
      • Додаток
  • Номери
    • 1998
      • №1 (1)
      • №2 (2)
      • №3 (3)
    • 1999
      • №1 (4)
      • №2 (5)
      • №3 (6)
      • №4 (7)
    • 2000
      • №1 (8)
      • №2 (9)
      • №3 (10)
      • №4 (11)
      • №5 (12)
    • 2001
      • №1 (13)
      • №2 (14)
      • №3 (15)
      • №4 (16)
    • 2002
      • №1 (17)
      • №2 (18)
      • №3 (19)
      • №4 (20)
    • 2003
      • №1 (21)
      • №2 (22)
      • №3 (23)
      • №4 (24)
    • 2004
      • №1 (25)
      • №2 (26)
      • №3 (27)
      • №4 (28)
    • 2005
      • №1 (29)
      • №2 (30)
      • №3 (31)
      • №4 (32)
    • 2006
      • №1 (33)
      • №2 (34)
      • №3 (35)
      • №4 (36)
    • 2007
      • №1 (37)
      • №2 (38)
      • №3 (39)
      • №4 (40)
    • 2008
      • №1 (41)
      • №2 (42)
      • №3 (43)
      • №4 (44)
    • 2009
      • №1 (45)
      • №2 (46)
      • №3-4 (47-48)
    • 2010
      • №1 (49)
      • №2-3 (50)
      • №4 (51)
    • 2011
      • №1-2 (52)
      • №3 (53)
      • №4 (54)
      • №5 (55)
    • 2012
      • №1 (56)
      • №2 (57)
      • №3-4 (58-59)
    • 2013
      • №1-2 (60-61)
      • №3 (62)
      • №4 (63)
    • 2014
      • №1-2 (64-65)
      • №3-4 (66-67)
      • №5 (68)
    • 2015
      • №1-2 (69-70)
      • №3 (71)
      • №4 (72)
    • 2016
      • №1 (73)
      • №2 (74)
      • №3 (75)
      • №4 (76)
    • 2017
      • №1-2 (77-78)
      • №3 (79)
      • №4 (80)
    • 2018
      • №1 (81)
      • №2-3 (82-83)
      • №4 (84)
    • 2019
      • №1 (85)
      • №2 (86)
      • №3 (87)
    • 2020
      • №1 (88)
      • №2 (89)
    • 2021
      • №1 (90)
      • №2 (91)
    • 2022
      • №1 (92)
      • №2 (93)
    • 2023
      • №1 (94)
      • №2 (95)
    • 2024
      • №1 (96)
      • №2 (97)
  • Журнал
    • Редколегія
    • Авторам
    • Політика та процедура рецензування
    • Етика публікацій

ОСОБЛИВОСТІ АНТИОКСИДАНТНОГО ЗАХИСТУ ТКАНИН ТВАРИН З ХРОНІЧНОЮ АЛКОГОЛЬНОЮ ІНТОКСИКАЦІЄЮ

  • Автори: Л.П. Козак, У.В. Коник
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

РІВНІ КОНТАМІНАЦІЇ ГРУДНОГО МОЛОКА ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ FOURTH WHO-COORDINATED SURVEY OF HUMAN MILK FOR PERSISTENT ORGANIC POLLUTANTS В РЕСПУБЛІЦІ МОЛДОВИ

  • Автори: Т.Г. Стратулат, Р.Ф. Сирку, Є.Г. Бойцу, А.І. Коврік
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

КОНЦЕНТРАЦІЯ ОСНОВНИХ КАТІОНІВ У ПОВЕРХНЕВИХ ВОДОНОСНИХ ГОРИЗОНТАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ — ЯК ОСНОВА ВИБОРУ МЕТОДИКИ ПІДГОТОВКИ ЛІЧИЛЬНОГО ЗРАЗКА ПРИ ДОСЛІДЖЕННІ ВМІСТУ РАДІОНУКЛІДІВ Сs-137 ТА Sr-90 У ПИТНІЙ ВОДІ

  • Автори: В.Г. Сінченко, Г.П. Тарасенко, Ю.В. Караван, Г.О. Тураш
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ВПЛИВУ СВИНЦЮ НА ФОНІ ЙОДОДЕФІЦИТУ І ЕФЕКТИВНІСТЬ ЙОДОПРОФІЛАКТИКИ

  • Автори: Б.А. Пластунов, С.Т. Зуб
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗБАЛАНСОВАНОСТІ ЖИРОВОЇ ЧАСТИНИ РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В ДИТЯЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ М. ЧЕРНІВЦІ

  • Автори: Л.І. Власик, Н.М. Фундюр, Т.І. Грачова, О.М. Жуковський, О.В. Кушнір, О.М. Іфтода
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

АНАЛІЗ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ ДИТЯЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ M. ЧЕРНІВЦІ ЗА ВУГЛЕВОДНОЮ СКЛАДОВОЮ

  • Автори: Л.І. Власик, О.М. Жуковський, Н.М. Фундюр, Т.І. Грачова, Н.Й. Андрійчук, О.М. Іфтода
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ПРОБЛЕМИ ДЕТЕКЦІЇ ГМО У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ

  • Автори: Н.О. Крупка, У.Б. Лотоцька-Дудик
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ТОКСИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ УМБЕЛІФЕРОНУ — ПЕРСПЕКТИВНОГО ХАРЧОВОГО БАРВНИКА ДЛЯ НАПОЇВ, ЩО МІСТЯТЬ АЛКОГОЛЬ

  • Автори: М.Л. Зінов'єва, П.Г. Жмінько, Н.В. Кокшарьова
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ПИТНОЇ ВОДИ ЗАХІДНОЇ ФІЛЬТРУВАЛЬНОЇ СТАНЦІЇ ТОВ "ЛУГАНСЬКВОДА" ДО ТА ПІСЛЯ СТАБІЛІЗАЦІЙНОЇ ОБРОБКИ ПРЕПАРАТОМ "SEA-QUEST"

  • Автори: К.Ю. Загороднюк, С.Т. Омельчук, О.М. Нікіпєлова, Ю.В. Загороднюк
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ВИЗНАЧЕННЯ НІКОТИНУ В КОНДЕНСАТІ ДИМУ СИГАРЕТ

  • Автори: А.Є. Подрушняк, А.М. Строй, О.О. Худайкулова, О.С. Ліпісвіцький, Ю.П. Хейлік
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

МЕТОД КРІОСКОПІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ СИРОГО МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

  • Автори: В.І. Кірсанов, М.М. Близнюк, А.Є. Подрушняк, Н.С. Сироєд
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ОКРЕМІ ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ

  • Автори: А.Є. Подрушняк, О.Є. Малишева, К.В. Молчанова
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ОСОБЛИВОСТІ ВІДБОРУ ПРОБ ПРИ ОКРЕМИХ ВИДАХ ДОСЛІДЖЕНЬ

  • Автори: А.Є. Подрушняк, К.В. Молчанова, О.Є. Малишева
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

КАДМІЙ ЯК ЧИННИК АНТРОПОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ ТРАДИЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

  • Автори: А.Є. Подрушняк, І.В. Міхлик
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

НЕОБХІДНІСТЬ УДОСКОНАЛЕННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЇ ГІГІЄНІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА ВИРОБНИЦТВОМ ТА ВИКОРИСТАННЯМ СПЕЦІАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ (ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК)

  • Автори: С.Т. Омельчук, Т.М. Білко, В.Д. Алексійчук
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ГІГІЄНІЧНІ АСПЕКТИ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ

  • Автори: Я.М. Ямка
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ У ПЛОДООВОЧЕВІЙ ПРОДУКЦІЇ

  • Автори: О.М. Голінько, Т.І. Мороз, Н.О. Стаднічук, Г.А. Дєміч, Т.М. Дідок
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

ОСОБЛИВОСТІ ВИВЧЕННЯ СТУДЕНТАМИ ТЕМИ "БЕЗПЕКА ХАРЧУВАННЯ" З ДИСЦИПЛІНИ "БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ"

  • Автори: І.Д. Візнюк
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ

СЕЛЕН В РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ ТА РАЦІОНАХ ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ

  • Автори: А.Є. Подрушняк, А.І. Самчук, А.М. Строй, О.О. Худайкулова, Т.О. Щуцька, Л.П. Іванова
Опубліковано в 2011, №5 (55) - ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
FaLang translation system by Faboba

©2025 Сайт журналу "Український журнал сучасних проблем токсикології"