Вітаємо!
Розділи
Проблемні статті
Механізми інтоксикацій. Оригінальні дослідження
Огляди
Харчова безпека
Токсикологія пестицидів
Токсикологія наноструктур
Екологічна токсикологія
Промислова токсикологія
Токсикологія надзвичайних ситуацій
Токсикологія лікарських препаратів
Токсикологія засобів лікувальної косметики
Клинічна токсикологія
Регламентуюча токсикологія
Лікування інтоксикацій
Проблеми токсикології в роботах зарубіжних колег
Методи токсикологічних та токсиколого-гігієнічних досліджень
Методи аналізу
Дискусії
Листи до Редакції
Нормативні документи
Нові видання
Молодим токсикологам, а також зацікавленому читачеві
Від Редакції
Хроніка
Тези
Матеріали ІІІ з'їзду токсикологів України, 18–19.12.2011
Профілактична, регуляторна та експериментальна токсикологія
Проблеми токсикології лікарських засобів та клинічної токсикології
Токсикологічні властивості полімерних матеріалів у середовищі життєдіяльності людини
Токсикол. питання безпеки харчових продуктів та середовища життєдіяльності людини
Додаток
Номери
1998
№1 (1)
№2 (2)
№3 (3)
1999
№1 (4)
№2 (5)
№3 (6)
№4 (7)
2000
№1 (8)
№2 (9)
№3 (10)
№4 (11)
№5 (12)
2001
№1 (13)
№2 (14)
№3 (15)
№4 (16)
2002
№1 (17)
№2 (18)
№3 (19)
№4 (20)
2003
№1 (21)
№2 (22)
№3 (23)
№4 (24)
2004
№1 (25)
№2 (26)
№3 (27)
№4 (28)
2005
№1 (29)
№2 (30)
№3 (31)
№4 (32)
2006
№1 (33)
№2 (34)
№3 (35)
№4 (36)
2007
№1 (37)
№2 (38)
№3 (39)
№4 (40)
2008
№1 (41)
№2 (42)
№3 (43)
№4 (44)
2009
№1 (45)
№2 (46)
№3-4 (47-48)
2010
№1 (49)
№2-3 (50)
№4 (51)
2011
№1-2 (52)
№3 (53)
№4 (54)
№5 (55)
2012
№1 (56)
№2 (57)
№3-4 (58-59)
2013
№1-2 (60-61)
№3 (62)
№4 (63)
2014
№1-2 (64-65)
№3-4 (66-67)
№5 (68)
2015
№1-2 (69-70)
№3 (71)
№4 (72)
2016
№1 (73)
№2 (74)
№3 (75)
№4 (76)
2017
№1-2 (77-78)
№3 (79)
№4 (80)
2018
№1 (81)
№2-3 (82-83)
№4 (84)
2019
№1 (85)
№2 (86)
№3 (87)
2020
№1 (88)
№2 (89)
2021
№1 (90)
№2 (91)
2022
№1 (92)
№2 (93)
2023
№1 (94)
№2 (95)
2024
№1 (96)
Журнал
Редколегія
Авторам
Політика та процедура рецензування
Етика публікацій
ОСОБЛИВОСТІ АНТИОКСИДАНТНОГО ЗАХИСТУ ТКАНИН ТВАРИН З ХРОНІЧНОЮ АЛКОГОЛЬНОЮ ІНТОКСИКАЦІЄЮ
Автори:
Л.П. Козак, У.В. Коник
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
РІВНІ КОНТАМІНАЦІЇ ГРУДНОГО МОЛОКА ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ FOURTH WHO-COORDINATED SURVEY OF HUMAN MILK FOR PERSISTENT ORGANIC POLLUTANTS В РЕСПУБЛІЦІ МОЛДОВИ
Автори:
Т.Г. Стратулат, Р.Ф. Сирку, Є.Г. Бойцу, А.І. Коврік
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
КОНЦЕНТРАЦІЯ ОСНОВНИХ КАТІОНІВ У ПОВЕРХНЕВИХ ВОДОНОСНИХ ГОРИЗОНТАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ — ЯК ОСНОВА ВИБОРУ МЕТОДИКИ ПІДГОТОВКИ ЛІЧИЛЬНОГО ЗРАЗКА ПРИ ДОСЛІДЖЕННІ ВМІСТУ РАДІОНУКЛІДІВ Сs-137 ТА Sr-90 У ПИТНІЙ ВОДІ
Автори:
В.Г. Сінченко, Г.П. Тарасенко, Ю.В. Караван, Г.О. Тураш
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ВПЛИВУ СВИНЦЮ НА ФОНІ ЙОДОДЕФІЦИТУ І ЕФЕКТИВНІСТЬ ЙОДОПРОФІЛАКТИКИ
Автори:
Б.А. Пластунов, С.Т. Зуб
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗБАЛАНСОВАНОСТІ ЖИРОВОЇ ЧАСТИНИ РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В ДИТЯЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ М. ЧЕРНІВЦІ
Автори:
Л.І. Власик, Н.М. Фундюр, Т.І. Грачова, О.М. Жуковський, О.В. Кушнір, О.М. Іфтода
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
АНАЛІЗ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ ДИТЯЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ M. ЧЕРНІВЦІ ЗА ВУГЛЕВОДНОЮ СКЛАДОВОЮ
Автори:
Л.І. Власик, О.М. Жуковський, Н.М. Фундюр, Т.І. Грачова, Н.Й. Андрійчук, О.М. Іфтода
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ПРОБЛЕМИ ДЕТЕКЦІЇ ГМО У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ
Автори:
Н.О. Крупка, У.Б. Лотоцька-Дудик
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ТОКСИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ УМБЕЛІФЕРОНУ — ПЕРСПЕКТИВНОГО ХАРЧОВОГО БАРВНИКА ДЛЯ НАПОЇВ, ЩО МІСТЯТЬ АЛКОГОЛЬ
Автори:
М.Л. Зінов'єва, П.Г. Жмінько, Н.В. Кокшарьова
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ПИТНОЇ ВОДИ ЗАХІДНОЇ ФІЛЬТРУВАЛЬНОЇ СТАНЦІЇ ТОВ "ЛУГАНСЬКВОДА" ДО ТА ПІСЛЯ СТАБІЛІЗАЦІЙНОЇ ОБРОБКИ ПРЕПАРАТОМ "SEA-QUEST"
Автори:
К.Ю. Загороднюк, С.Т. Омельчук, О.М. Нікіпєлова, Ю.В. Загороднюк
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ВИЗНАЧЕННЯ НІКОТИНУ В КОНДЕНСАТІ ДИМУ СИГАРЕТ
Автори:
А.Є. Подрушняк, А.М. Строй, О.О. Худайкулова, О.С. Ліпісвіцький, Ю.П. Хейлік
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
МЕТОД КРІОСКОПІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ СИРОГО МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
Автори:
В.І. Кірсанов, М.М. Близнюк, А.Є. Подрушняк, Н.С. Сироєд
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ОКРЕМІ ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ
Автори:
А.Є. Подрушняк, О.Є. Малишева, К.В. Молчанова
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ОСОБЛИВОСТІ ВІДБОРУ ПРОБ ПРИ ОКРЕМИХ ВИДАХ ДОСЛІДЖЕНЬ
Автори:
А.Є. Подрушняк, К.В. Молчанова, О.Є. Малишева
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
КАДМІЙ ЯК ЧИННИК АНТРОПОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ ТРАДИЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Автори:
А.Є. Подрушняк, І.В. Міхлик
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
НЕОБХІДНІСТЬ УДОСКОНАЛЕННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЇ ГІГІЄНІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА ВИРОБНИЦТВОМ ТА ВИКОРИСТАННЯМ СПЕЦІАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ (ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК)
Автори:
С.Т. Омельчук, Т.М. Білко, В.Д. Алексійчук
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ГІГІЄНІЧНІ АСПЕКТИ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ
Автори:
Я.М. Ямка
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ У ПЛОДООВОЧЕВІЙ ПРОДУКЦІЇ
Автори:
О.М. Голінько, Т.І. Мороз, Н.О. Стаднічук, Г.А. Дєміч, Т.М. Дідок
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ОСОБЛИВОСТІ ВИВЧЕННЯ СТУДЕНТАМИ ТЕМИ "БЕЗПЕКА ХАРЧУВАННЯ" З ДИСЦИПЛІНИ "БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ"
Автори:
І.Д. Візнюк
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
СЕЛЕН В РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ ТА РАЦІОНАХ ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ
Автори:
А.Є. Подрушняк, А.І. Самчук, А.М. Строй, О.О. Худайкулова, Т.О. Щуцька, Л.П. Іванова
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
FaLang translation system by Faboba