Вітаємо!
Розділи
Проблемні статті
Механізми інтоксикацій. Оригінальні дослідження
Огляди
Харчова безпека
Токсикологія пестицидів
Токсикологія наноструктур
Екологічна токсикологія
Промислова токсикологія
Токсикологія надзвичайних ситуацій
Токсикологія лікарських препаратів
Токсикологія засобів лікувальної косметики
Клинічна токсикологія
Регламентуюча токсикологія
Лікування інтоксикацій
Проблеми токсикології в роботах зарубіжних колег
Методи токсикологічних та токсиколого-гігієнічних досліджень
Методи аналізу
Дискусії
Листи до Редакції
Нормативні документи
Нові видання
Молодим токсикологам, а також зацікавленому читачеві
Від Редакції
Хроніка
Тези
Матеріали ІІІ з'їзду токсикологів України, 18–19.12.2011
Профілактична, регуляторна та експериментальна токсикологія
Проблеми токсикології лікарських засобів та клинічної токсикології
Токсикологічні властивості полімерних матеріалів у середовищі життєдіяльності людини
Токсикол. питання безпеки харчових продуктів та середовища життєдіяльності людини
Додаток
Номери
1998
№1 (1)
№2 (2)
№3 (3)
1999
№1 (4)
№2 (5)
№3 (6)
№4 (7)
2000
№1 (8)
№2 (9)
№3 (10)
№4 (11)
№5 (12)
2001
№1 (13)
№2 (14)
№3 (15)
№4 (16)
2002
№1 (17)
№2 (18)
№3 (19)
№4 (20)
2003
№1 (21)
№2 (22)
№3 (23)
№4 (24)
2004
№1 (25)
№2 (26)
№3 (27)
№4 (28)
2005
№1 (29)
№2 (30)
№3 (31)
№4 (32)
2006
№1 (33)
№2 (34)
№3 (35)
№4 (36)
2007
№1 (37)
№2 (38)
№3 (39)
№4 (40)
2008
№1 (41)
№2 (42)
№3 (43)
№4 (44)
2009
№1 (45)
№2 (46)
№3-4 (47-48)
2010
№1 (49)
№2-3 (50)
№4 (51)
2011
№1-2 (52)
№3 (53)
№4 (54)
№5 (55)
2012
№1 (56)
№2 (57)
№3-4 (58-59)
2013
№1-2 (60-61)
№3 (62)
№4 (63)
2014
№1-2 (64-65)
№3-4 (66-67)
№5 (68)
2015
№1-2 (69-70)
№3 (71)
№4 (72)
2016
№1 (73)
№2 (74)
№3 (75)
№4 (76)
2017
№1-2 (77-78)
№3 (79)
№4 (80)
2018
№1 (81)
№2-3 (82-83)
№4 (84)
2019
№1 (85)
№2 (86)
№3 (87)
2020
№1 (88)
№2 (89)
2021
№1 (90)
№2 (91)
2022
№1 (92)
№2 (93)
2023
№1 (94)
№2 (95)
2024
№1 (96)
Журнал
Редколегія
Авторам
Політика та процедура рецензування
Етика публікацій
Сучасні аспекти розробки засобів базової терапії та профілактики гострих отруєнь фосфорорганічними сполуками (огляд літератури)
Автори:
М.Л. Зінов'єва, Н.В. Курділь, М.Г. Проданчук, О.П. Кравчук, П.Г. Жмінько
УДК
615.9; 615.917; 615.279
DOI
10.33273/2663-4570-2021-91-2-79-90
Опубліковано в
2021, №2 (91)
-
Огляди
Сучасні аспекти розробки засобів базової терапії та профілактики гострих отруєнь фосфорорганічними сполуками (огляд літератури)
Автори:
М.Л. Зінов'єва, Н.В. Курділь, М.Г. Проданчук, О.П. Кравчук, П.Г. Жмінько
УДК
615.9; 615.917; 615.279
DOI
10.33273/2663-4570-2021-91-2-91-103
Опубліковано в
2021, №2 (91)
-
Огляди
Кролі як біологічна модель для експериментальних досліджень (огляд літератури)
Автори:
О.М. Ткачук, Т.В. Ткачук
УДК
636.92:615
DOI
10.33273/2663-4570-2021-91-2-104-108
Опубліковано в
2021, №2 (91)
-
Огляди
Кролі як біологічна модель для експериментальних досліджень (огляд літератури)
Автори:
О.М. Ткачук, Т.В. Ткачук
УДК
636.92:615
DOI
10.33273/2663-4570-2021-91-2-109-114
Опубліковано в
2021, №2 (91)
-
Огляди
ОСОБЛИВОСТІ АНТИОКСИДАНТНОГО ЗАХИСТУ ТКАНИН ТВАРИН З ХРОНІЧНОЮ АЛКОГОЛЬНОЮ ІНТОКСИКАЦІЄЮ
Автори:
Л.П. Козак, У.В. Коник
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
Гігієнічна характеристика збалансованості мінерального складу харчових раціонів у дошкільних навчальних закладах м. Чернівці
Автори:
Л.І. Власик, Н.Й. Андрійчук, О.М. Жуковський, Т.І. Грачова
УДК
613.288
Опубліковано в
2013, №4 (63)
-
Харчова безпека
Харчування дітей у дошкільних навчальних закладах
Автори:
М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, І.А. Магалецька
УДК
613.22
Опубліковано в
2013, №4 (63)
-
Харчова безпека
РІВНІ КОНТАМІНАЦІЇ ГРУДНОГО МОЛОКА ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ FOURTH WHO-COORDINATED SURVEY OF HUMAN MILK FOR PERSISTENT ORGANIC POLLUTANTS В РЕСПУБЛІЦІ МОЛДОВИ
Автори:
Т.Г. Стратулат, Р.Ф. Сирку, Є.Г. Бойцу, А.І. Коврік
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
КОНЦЕНТРАЦІЯ ОСНОВНИХ КАТІОНІВ У ПОВЕРХНЕВИХ ВОДОНОСНИХ ГОРИЗОНТАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ — ЯК ОСНОВА ВИБОРУ МЕТОДИКИ ПІДГОТОВКИ ЛІЧИЛЬНОГО ЗРАЗКА ПРИ ДОСЛІДЖЕННІ ВМІСТУ РАДІОНУКЛІДІВ Сs-137 ТА Sr-90 У ПИТНІЙ ВОДІ
Автори:
В.Г. Сінченко, Г.П. Тарасенко, Ю.В. Караван, Г.О. Тураш
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
Оптимізація нутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом олійних культур
Автори:
А.В. Антоненко, В.С. Михайлик
УДК
664.68
Опубліковано в
2013, №4 (63)
-
Харчова безпека
Харчування дітей у дошкільних навчальних закладах
Автори:
М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, І.А. Магалецька
Опубліковано в
2014, №5 (68)
-
Харчова безпека
ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ВПЛИВУ СВИНЦЮ НА ФОНІ ЙОДОДЕФІЦИТУ І ЕФЕКТИВНІСТЬ ЙОДОПРОФІЛАКТИКИ
Автори:
Б.А. Пластунов, С.Т. Зуб
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗБАЛАНСОВАНОСТІ ЖИРОВОЇ ЧАСТИНИ РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В ДИТЯЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ М. ЧЕРНІВЦІ
Автори:
Л.І. Власик, Н.М. Фундюр, Т.І. Грачова, О.М. Жуковський, О.В. Кушнір, О.М. Іфтода
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
Оптимізація нутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом олійних культур
Автори:
А.В. Антоненко, В.С. Михайлик
Опубліковано в
2014, №5 (68)
-
Харчова безпека
Еволюція системи харчування населення незалежної України
Автори:
Н.А. Галушко
УДК
613.2.3
DOI
10.33273/2663-4570-2018-82-83-2-3-107-117
Опубліковано в
2018, №2-3 (82-83)
-
Харчова безпека
АНАЛІЗ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ ДИТЯЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ M. ЧЕРНІВЦІ ЗА ВУГЛЕВОДНОЮ СКЛАДОВОЮ
Автори:
Л.І. Власик, О.М. Жуковський, Н.М. Фундюр, Т.І. Грачова, Н.Й. Андрійчук, О.М. Іфтода
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
ПРОБЛЕМИ ДЕТЕКЦІЇ ГМО У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ
Автори:
Н.О. Крупка, У.Б. Лотоцька-Дудик
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
Оцінка ризиків для здоров'я людини пакувальних матеріалів для харчових продуктів і шляхи їх запобігання
Автори:
Л.В. Горцева, Т.В. Шутова, О.С. Мартинова, В.В. Завальна, Т.П. Костюченко
УДК
615.9:621.798:613.2:663.954.56:614:614.75
DOI
10.33273/2663-4570-2018-84-4-59-62
Опубліковано в
2018, №4 (84)
-
Харчова безпека
Регламентація пластифікатору диізодецилфталату у повітрі робочої зони
Автори:
А.В. Харламова, В.Ф. Богоявленська, О.Г. Бичова
УДК
613.6-032.1+678.049
DOI
10.33273/2663-4570-2018-84-4-63-70
Опубліковано в
2018, №4 (84)
-
Харчова безпека
ТОКСИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ УМБЕЛІФЕРОНУ — ПЕРСПЕКТИВНОГО ХАРЧОВОГО БАРВНИКА ДЛЯ НАПОЇВ, ЩО МІСТЯТЬ АЛКОГОЛЬ
Автори:
М.Л. Зінов'єва, П.Г. Жмінько, Н.В. Кокшарьова
Опубліковано в
2011, №5 (55)
-
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ЇЖИ, ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ
Початок
Попередня
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Наступна
Кінець
Сторінка 18 з 33
FaLang translation system by Faboba